Vrijdag 8 oktober 2010

Ik geniet volop van het rustige herfstweer, vooral als ik samen met ons hondje door het bos loop. Die specifieke geur die bij de herfst hoort, de bladeren die al beginnen te vallen en de vele soorten paddenstoelen; dat is echt genieten! Bart, de hond, lijkt het ook wel leuk te vinden.


Tegelijkertijd zijn we al hard bezig met de voorbereidingen van onze volgende reis naar Nepal. De tickets liggen klaar, de hotels zijn geregeld, alleen nog inchecken en wegwezen. In Pokhara is het nog tegen de dertig graden overdag, de monsoen is zo goed als over, dus elke dag stralende zon. Vandaag is daar ook het belangrijkste hindoefeest begonnen, Dasaai. Het duurt 10 dagen en eindigt dus op de dag dat wij naar Nepal vertrekken.

Ook ontvingen we vandaag bijzonder nieuws uit Nepal: Tilak (zie foto), een hele goede bekende van ons, gaat trouwen! Komende week gaat hij met zijn aanstaande bruid en zijn voorganger naar Pokhara om de bruiloft te regelen. Ze zullen proberen dat nog te laten plaats vinden, voor wij weer uit Nepal vertrekken. Ik ben benieuwd!


Bart de hond is zich nog van geen kwaad bewust, hij gaat straks uit logeren bij onze dochter en schoonzoon in Apeldoorn, die net een nieuwe pup hebben. Dat wordt spannend voor hem! Onze kleinkinderen zijn dol op Bart, dus komt dat allemaal wel goed.

Geen opmerkingen: